Mire jó a bronzosító?

6beddcec02a3716fc00af8292ab6576b

A nyár elmúltával a napbarnított bőrünk kezd kifakulni, sokan sápadtak lesznek. Mit tehetünk annak érdekében, hogy egészségesen megmaradjon egy kevés barnaság?

Akinek fontos, az talál rá megoldást. Több fajta módszer létezik, többek között a szolárium, ami nem a legegészségesebb módszerek egyike, mert tönkreteheti a bőrt, vagy próbálkozhatunk sminkkel is.

Mire jó a bronzosító?

Katie-Holmes-polvos-de-sol

Egyrészt nap barnította arcot varázsolhatunk magunknak, persze mértékkel, vagy egy kontúrt adhatunk arcunknak, ami azt jelenti, hogy olyan helyeken árnyékolhatunk, szinte láthatatlanul, ahol nem szeretnénk ha kitűnne, amelyet mások plasztikai műtéttel próbálják azt szebbé tenni. Ilyen az orr kontúrozása is.

Nem mindegy hogyan használjuk az adott terméket és mennyit teszünk az arcunkra.

c55e9ffe04d24bb7dedd2966a5142b07

Tippek bronzosító használatához: Először is meg kel találni a bőrünknek megfelelőt, ne legyen se túl sötét, se túl világos. Jobb ha csak egy pár árnyalattal sötétebb a bőrünknél, mert nem feltűnőek akarunk lenni, hanem, azt szeretnénk, hogy olyan szép legyen az arc, mintha semmi nem lenne rajta. Ez a nézet mégiscsak jobb, mint a kilónyi smink hatás.

Egy ecset, vagy akár egy hosszabb ceruza segítségével megkereshetjük hol a legalkalmasabb bronzosítót használni. A ceruza egyik végét a fül hegyéhez, a másik végét a száj végéhez illesztjük és megkapjuk azt a vonalat, ahova a bronzosítót tesszük. Ez általában mindenkinek jól áll. A lényeg hogy ne húzzuk végig a szánkig és jól dolgozzuk össze, hogy ne maradjon csíkos és feltűnő.

7fd04819d7d6f09134d0aaaedcf54c6e

A bronzosító ne legyen csillogós, kevés embernek áll jól. Kerüljük a narancssárgás árnyalatot, többet árt, mint használ, helyette matt színeket keressünk. Természetes fénynél tegyük fel, mert a mesterséges fény tompít, nem mutatja a valós eredményt és túlzásba vihetjük. Mindig kevesebbet vigyünk fel és később ha szükséges még hozzátenni, mert azt könnyen helye lehet hozni.

Ha kevés időnk van sminkelni, egy kisebb sminkkecset segítségével, akár a szemhéjunkat is árnyékolhatjuk, és szemceruza helyett felvihetjük a vízvonal alá is.

A kevesebb néha több, ne feledjük, nem nevetségesek akarunk lenni, hanem szépek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s