Smink előrejelzés 2015

page

Úgy tűnik, hogy a 2014-2015-ös smink divat hoz némi újdonságot, változást. Honnan lehet tudni mindezt előre?

Általában onnan, hogy a divatbemutatókon, mindig a következő szezon kerül bemutatásra, ahol nem csak a ruhakollekció fontos, hanem az új sminkdivat is. Ezért lehet az, hogy már ilyenkor ősszel lehet tudni, hogy milyen a 2014-es év végi és a jövő évi ruha és sminkdivat.

page

Különböző híres divatcégek, sorban felvonultatják megmutatva azt, hogy a smink az eddigiekhez képest mennyiben változott. Mint a képen is látható, a legtöbb modell sminkje a minimalizmusra törekszik.

Az első képeken a sminkes egy tusvonallal és kevés füstös szemmel, próbálja kihangsúlyozni a szemet. Friss és üde az összhang, törekedve az egyszerűségre, mintha nem lenne semmi smink a modelleken. A szemöldök természetes, nincs túlhangsúlyozva, ugyan úgy, mint a száj sem. Egy leheletnyi bronz és pirosító van az arcon, amely szebbé teszi az összhangot.

page

Az utolsó két modellen mintha semmi más nem lenne,mint  piros rúzs, mégis a figyelem nem csak a szájon van, hanem a szemen is.

Hogy kinek szól a változás? Annak, aki szereti a változatosságot, szeret haladni a trendekkel. Hogyan lehet mindezt a hétköznapokba is becsempészni? Ahogy a ruházkodás terén változtatunk, úgy változtathatunk a sminkünkön is. Bátorság!

Jó tudni az újdonságokról, mégis az a legfontosabb, hogy érezzük magunkat jól az adott sminkkel, viseljük azt, amit szeretünk és ne felejtsük el: “A divat változik, a stílus örök.” (Coco Chanel)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s